Сита для фільтр-чанів (пивні сита)
Процес фільтрації затору – найважливіший етап в технології приготування пива, від якого залежить початкова якість пивного сусла, а також прозорість і смак кінцевого продукту. Основним завданням цього процесу є ретельне відділення дробини від сусла і отримання якнайповнішого екстракту. Для фільтрації затору використовуються заторно-фільтраційні і фільтраційні чани. Основою, що фільтрує, у фільтр-чані слугує сітчастий елемент, який дає опору шару дробини, що фільтрує. Для забезпечення стабільності фільтрації затору надзвичайно важливо використовувати якісне устаткування.
Виробництво сит для фільтр-чанів в ТОВ “Громов”
ТОВ “Громов” виготовляє широкий асортимент промислових сит для фільтр-чанів, з нержавіючої сталі AISI 304, різних розмірів. Лазерна обробка металу при виготовленні фільтрів дозволяє отримати найвищу якість сітчастих елементів.
Перевагами сит, вироблених нашою компанією, є:
- площа “живого” перерізу – до 20%;
- рівномірний розподіл сировини по зоні фільтрації;
- виключення усіх вогнищ забруднень і поліпшення якості продукції;
- можливість підібрати будь-який розмір і конфігурацію;
- довговічність.
Сфери застосування фільтруючих сит
Окрім сит для фільтр-чанів, використовуваних на пивоварних заводах, ТОВ “Громов” виготовляє сита, що застосовуються в інших виробництвах харчової промисловості. А саме:
– на маслоекстракційних заводах – сита для зерноочисних комплексів, для екструдерів;
– на кондитерських фабриках – лотки (грати) для випічки, сита для процесів очищення, для просіювання;
– в цукровому виробництві – сита для очищення, сита для вібросепараторів.
– у борошномельному виробництві – сита для очищення, сита для просіювання;
– в круп’яному виробництві – сита для дробарок, сита для крупорушок і так далі.
Замовити сито для фільтр-чану
Для замовлення сита для сусла (пива) відправте креслення в форматі AutoCad (DXF) на електронну пошту nikgromov@ukr.net.