ТОВ «Громов» виготовляє на замовлення (за кресленнями клієнтів) металеві трапи для харчових виробництв, на німецькому обладнанні – лазерному і згинальному комплексах TRUMPF.

Харчова промисловість, як правило, пов’язана з ризиком виникнення хвороботворних бактерій і проникнення їх до готової продукції, що, в свою чергу, може призвести до вкрай негативних наслідків як для споживача, так і для виробника продукції.

Саме тому вкрай важливо виключити або хоча б мінімізувати можливість розмноження бактерій в цехах підприємств харчової промисловості.

За даними фахівців-санепідеміологів, найбільш забрудненою поверхнею в таких приміщеннях є підлоги, а це означає, що їх чистоті необхідно приділяти особливу увагу. Для цього в цехах харчових виробництв встановлюються трапи – пристрої для прийому і відведення стічних вод з підлоги в каналізацію. З огляду на неминучість постійної взаємодії з агресивним середовищем, трапи виробляються з особливого виду нержавіючої сталі – аустенітної сталі з низьким вмістом вуглецю (сталі AISI 304 і AISI 316).

Сучасні дослідження показали, що лише наявність трапів не є панацеєю від шкідливих бактерій, але саме конструкція трапа значно впливає на зниження або збільшення знаходження небезпечних бактерій в самому трапі.

Фактори, що впливають на санітарно-гігієнічний стан трапів

Одним з цих факторів є наявність або відсутність ущільнення під кантом трапа, яке перешкоджає руйнуванню кромки статі під динамічним і ударним навантаженням, а значить, і утворенню калюж, постійно заповнених водою.

Другий важливий фактор – кут при сполученні в трапі двох взаємно перпендикулярних поверхонь. Найбільш гігієнічним вважається рішення, коли сполучення здійснюється за рахунок заокруглення радіусом від 3 мм, що перешкоджає утриманню на поверхнях трапа забруднень під час прибирання.

І, зрештою, третій фактор – це конструкція дна трапа. Особливо це актуально, коли у трапа горизонтальний випуск. Правильна конструкція дна, з точки зору харчової безпеки, передбачає відсутність застійної зони. Дно трапа має бути розташоване вище, ніж його випуск.

Як бачимо, наявність у виробничих приміщеннях підприємств харчової промисловості правильно сконструйованих і виготовлених трапів дозволяє досягти найвищих стандартів гігієни та санітарної безпеки.

Замовити металеві трапи для харчових виробництв

ТОВ «Громов» швидко і якісно виготовить металеві трапи з нержавіючої сталі за кресленнями замовників, на лазерному і згинальному обладнанні TRUMPF (Німеччина), для підприємств харчової промисловості.

Звернувшись до нашої компанії, ви в найкоротші терміни зможете отримати готові трапи для харчових виробництв найвищої якості за розумними цінами. Для розрахунку вартості відправте ваші креслення на електронну пошту [email protected].

Запит вартості виготовлення

*Відповідь впродовж 1-го робочого дня

оценить на 1оценить на 2оценить на 3оценить на 4оценить на 5 (нет голосов)
Loading...

Чому варто обрати нас?

Наш центр надає комплекс послуг з лазерного розкрою листового металу, гнуття і проектування. У нашому розпорядженні високоточне устаткування з Німеччини, завдяки якому ми можемо втілити в життя будь-яку конструкторську ідею.

  • Великий досвід роботи з металовиробами (понад 20 років)
  • Власні запаси металу (вам не потрібно витрачати час на пошук та купівлю матеріалу)
  • Висока якість та швидкість виконання замовлення
  • Технічні консультації по вашому замовленню
резка металла в компании Громов


Розробка креслень

Якщо у вас немає креслення в DXF, наші інженери зроблять його

Гарантія якості

Гарантуємо високу якість нашої продукції

Замовлення онлайн

Ви можете зробити замовлення онлайн, відправивши креслення на email

Доставка по Украине

Курьерская доставка 1-3 дня по всей Украине



Зв'язок з нами

Виникли питання? Бажаєте обговорити замовлення? Зв'яжіться з нами по телефону або електронній пошті!

Зателефонувати

+38 (067) 587 9999